+31(0)495-588740 Maandag-Vrijdag: 09:00-17:30 uur
Zaterdag: 10:00-13:00 uur

Hoe kunnen we u helpen?

Zoek uw favoriete Bus bestemming of Hotel in Spanje en Kroatie

2 Volwassenen
0 Kinderen
wijzig ›
Ga direct naar
10 dagen
12 feb 2016 - 18 feb 2016

Selecteer a.u.b. een bestemming, hotel of regio

Hotel Tahiti Playa
8.3

Hotel Tahiti Playa

Spanje › Costa Brava › Malgrat de Mar

Viersterrenhotel Tahiti Playa heeft een ideale ligging direct op het strand van Santa Susanna!

Bij deze accommodatie is sprake van een vroegboekkorting van 9% indien u uw reis boekt vóór 26/02/2016!

Algemene informatie en ligging

Hotel Tahiti Playa is gelegen direct op het strand in Santa Susanna.

Alle kamers zijn voorzien van een balkon, telefoon, satelliettelevisie, föhn en airco. U heeft de mogelijkheid om tegen een kleine bijbetaling een kluisje, koelkastje en/of wifi op de kamer te huren. Het hotel beschikt over een groot buitenzwembad met kinderbad en een zonneterras met ligstoelen. Vanaf het buitenzwembad heeft u een prachtig uitzicht over zee.

Het restaurant serveert verschillende Catalaanse buffetmaaltijden. U kunt genieten van een drankje of een hapje in de café-bar van het hotel, die uitzicht biedt op de Middellandse Zee. Het hotel organiseert vele (sport) activiteiten en heeft een uitgebreid animatieprogramma voor jong en oud.

Actie

 • Indien u uw reis boekt vóór 26/02/2016 krijgt u een vroegboekkorting van 9%

Korting Busreizen

 • Eerste kind: 4 t/m 7 jaar betaalt alleen de busreis. Behalve van 17/06/16 t/m 22/08/16 dan is de korting 30%
 • Tweede kind: 4 t/m 7 jaar 35% korting
 • Derde persoon: 15% korting
 • Vierde persoon: 20% korting

Korting Vliegreizen

 • Eerste kind: 2 t/m 7 jaar betaalt alleen de vlucht. Behalve van 18/06/16 t/m 23/08/16 dan is de korting 15%
 • Tweede kind: 2 t/m 7 jaar 20% korting
 • Derde persoon: 8% korting
 • Vierde persoon: 10% korting
 • Inclusief transfer van en naar het hotel

Bijzonderheden

 • De in- en uitstapplaats is op ca. 175m (via tunneltje) van het hotel

OK

×

Kies uw volledige reisgezelschap

OK Annuleren

×

Uw reisgezelschap

Kies uw reisgezelschap om de juiste prijzen en beschikbaarheid te tonen, waarbij ook rekening wordt gehouden met eventuele kinderkorting.

Volwassenen

(2 t/m 15 jaar)


Leeftijd volwassenen Leeftijd kinderen

Leeftijd van de kinderen op de dag van vertrek

Opslaan Annuleren

×

Hulp bij uw boeking

Stap 1: Uw reisgezelschap bepalen

Onder de tab "Prijzen en beschikbaarheid"  ziet u rechts de informatie zoals hiernaast aangegeven. Standaard staat uw reisgezelschap op 2 personen. 

In de groene tekst ziet u dat de 2 volwassenen van dit reisgezelschap nog niet in een kamer zijn ingedeeld.

Klik op wijzig om uw reisgezelschap aan te passen aan uw situatie. Daarbij vragen wij u direct de leeftijd van alle deelnemers op te geven i.v.m. eventuele kortingen.

In het onderstaande plaatje ziet u het scherm "Uw reisgezelschap". Kies "Opslaan" nadat u uw reisgezelschap heeft aangepast

Uw reisgezelschap

Stap 2: Vertrek periode, reisduur en verzorging

Als u uw reisgezelschap heeft opgeslagen gaat u verder door te kiezen voor uw gewenste "vertrekperiode vanaf", het aantal dagen dat u op vakantie wilt en het verzorgingstype. Let op: Niet alle hotels beschikken over alle verzorgingstypes. U kunt doorgaans kiezen voor "Halfpension (standaard), Volpension of All-Inclusive. 

Stap 3: Personen aan kamers toewijzen en reizen met kinderen

Als voorbeeld nemen we een reisgezelschap bestaande uit een familie met 2 volwassenen en 2 kinderen. Bij het boeken mogen kinderen onder de 15 jaar niet alleen op de kamer, maar moeten ze altijd met minstens 1 volwassene in de kamer ingedeeld worden om voor u de beste prijs te berekenen. In onderstaand voorbeeld zit u dat dit hotel 2- en 3-persoonskamers aanbiedt. Lees verder onder het plaatje!

Met een reisgezelschap van 4 personen, kiest u best voor 2x een 2-persoonskamer. Dat doet u door op de prijs te klikken. Na het klikken op de prijs, krijgt u een (verschillende) voorstellen om personen aan de kamer toe te wijzen. 

Kies "OK" en u komt terug in het scherm bij Prijzen en Beschikbaarheid. In de groene tekst die we eerder noemden, ziet u nu staan: "Nog in te delen reizigers: 1 Volwassene / 1 kind". Het systeem heeft dit al begrepen en biedt u nu nog de mogelijkheid van een 2-persoonskamer aan voor de nog in te delen personen. Kies ook deze kamer en herhaal de stap hiervoor.

Stap 4: Uw boeking afronden

Aan de linkerkant van het scherm ziet u nu de volledige berekening van reissom op basis van 4 personen, waarvan 2 volwassenen en 2 kinderen. Met de knop "Boek uw vakantie" gaat u verder met de boeking, het opgeven van de namen van alle reizigers, uw login gegevens voor "Mijn Solmar", het kiezen (indien mogelijk) van First Class en het kiezen voor een eventuele reis- en annuleringsverzekering. Na stap 3 ontvangt u uw boeking via een email en kunt u desgewenst alvast een aanbetaling doen. 

Heeft u toch nog vragen over uw boeking van kunt u natuurlijk altijd even contact opnemen met Solmar Tours. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u verder op: 0495-588740

Veel reisplezier! 

Solmar Tours

×
×
Even geduld, terwijl we de zoekopdracht uitvoeren.

Bel voor deze vertrekdatum naar 0495-588740